Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen
Wat doen we? Geschiedenis
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Bedrijfsfietsen Sleutelservice Verzekeringen

Openingstijden


Ma:  8.00 tot 18.00 uur
Di:  8.00 tot 18.00 uur
Wo:  8.00 tot 18.00 uur
Do:  8.00 tot 18.00 uur
Vr:  8.00 tot 20.00 uur
Za:  8.00 tot 17.00 uur
Zo:  gesloten

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Rijwielhandel Van Dalfsen is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Rijwielhandel Van Dalfsen of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Rijwielhandel Van Dalfsen worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Rijwielhandel Van Dalfsen heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Rijwielhandel Van Dalfsen links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Rijwielhandel Van Dalfsen van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Rijwielhandel Van Dalfsen 2019.

Deel het met uw vrienden!


Nieuws


Dealer Merida fietsen
Ook voor Racefietsen en Mountainbikes kunt u tegenwoordig terecht bij Rijwielhandel van Dalfsen. »